Erken je Inslag

Erken je Inslag is de naam van onze training die bestaat uit twee componenten : De Germaanse Geneeskunde, ofwel de Biologische Natuurwetten, van Dr. Ryke Geerd Hamer en Diepte Transformatie.

De Biologische Natuurwetten geven inzicht in de werking van het lichaam, met als grote eyeopener dat wanneer je ziek wordt jouw lichaam meestal in de herstelfase zit! Door te begrijpen wat de oorzaken zijn van ziekten en hoe ingenieus het lichaam werkt aan herstel voorkom je onder andere een diagnoseshock. Waar je anders naar de dokter zou gaan omdat je ziek wordt herken je nu waarom je klachten hebt of zelfs al aan het herstellen bent en dat medicatie het zelf-herstellend vermogen van jouw lichaam juist tegen kan werken. Je kunt nu juist gericht voor ondersteuning zorgen. Therapie bestaande uit medicatie wordt dan een bewuste keuze en niet een keuze uit afhankelijkheid van een arts.

Diepte Transformatie leert je kijken naar alles wat jou belemmert, ook op lichamelijk gebied. Dit vraagt om een eerlijke spiegel naar jouzelf toe. Wat voel ik, en niet; wat denk ik, of; welke betekenis heb ik er aan gegeven. Door zonder oordeel naar jezelf te kijken, te herkennen en te erkennen, zal alles jou uiteindelijk (moeiteloos) loslaten.

Alle ziekten zijn een lichamelijke weerslag op iets dat jou is overkomen. Dat kan een recente gebeurtenis zijn, het kan ook een oude pijn zijn die in jouw leven regelmatig gevoed is. Door middel van Diepte Transformatie weten we deze oorzaken te traceren en weg te halen. Door tijdens het transformatieproces te werken met de Biologische Natuurwetten van Dr. Hamer wordt de oorzaak van de ziekte snel zichtbaar en doordat deze oorzaken jou loslaten, door middel van onze methode van transformeren, word je minder ziek, sneller beter of kun je zelfs voorkomen dat je ziek wordt!

Ons doel is mensen te inspireren, 180° om te laten denken, inzicht te geven in hun angsten en te laten ervaren dat je zelf overal invloed op hebt waardoor inzicht en vertrouwen dus belangrijker zijn dan ooit!

Uniek bij Erken je Inslag is:

  • Je doet twee trainingen tegelijk
  • In een groep van maximaal 6 mensen (met 2 trainers)
  • Je kunt oorzaken herkennen en weghalen voor jezelf
  • Je kunt voor anderen, in jouw praktijk, de inslag achterhalen en weghalen