Training

Tijdens de training ontvang je, in een kleine groep van maximaal 6 mensen, de theorie van de Germaanse Geneeskunde ofwel de 5 Biologische Natuurwetten van Dokter Hamer, met onze ´zesde natuurwet´ als prachtige aanvulling én de theorie en praktijk van onze vorm van transformeren.

Naast het begrijpen, voelen en ervaren van de logische werking van ons lichaam en de veranderingen door alles wat impact had in ons leven, gaan we dieper in op het ontstaan van ziekten en waarom het zich juist op deze manier en deze plaats openbaart.

Deze training bestaat uit 13 dagen, waarvan meerdere keren een tweedaagse, om de theorie goed te implementeren. Door de kleine groep is het mogelijk de kennis van de Diepte Transformatie, met veel persoonlijke begeleiding, direct op jezelf toe te passen. Vanuit deze ervaringen is het zeker mogelijk om jouw kennis en kunde ook toe te passen voor anderen, bijvoorbeeld in een eigen praktijk.

Tijdens de training besteden we naast de theorie van de 5 Biologische Natuurwetten van Dr. Hamer vooral aandacht aan hoe we kunnen voorkomen ziek te worden of hoe we het ziekteproces aanmerkelijk kunnen verkorten.

Door onze ervaring met het anders kijken naar de werking van ons lichaam en onze ervaring met transformeren bieden we een uniek product waarbij bewustwording en eigen verantwoordelijkheid centraal staan.

Bij de training Erken je Inslag ontvang je:

  • Cursusmateriaal
  • Luxe lunches
  • Koffie, thee, water
  • Certificaat als bewijs van deelname

De geplande trainingsdagen staan in onze agenda
Jouw investering is €3500,=. Bij inschrijving wordt een aanbetaling gedaan van €350,=.

Het restantbedrag kan ineens*, in 4 of in 8 termijnen. *Bij betaling van het bedrag in één keer ontvang je €150,= korting.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar annelies@erkenjeinslag.nl of naar noor@erkenjeinslag.nl.