Trainingen

Basistraining

Tijdens de basistraining ontvang je, in een kleine groep van maximaal 6 mensen, de theorie van de Germaanse Geneeskunde ofwel de 5 Biologische Natuurwetten van Dokter Hamer, met onze ´zesde natuurwet´ als prachtige aanvulling én de theorie en praktijk van onze vorm van transformeren.

Naast het begrijpen, voelen en ervaren van de logische werking van ons lichaam en de veranderingen door alles wat impact had in ons leven, gaan we dieper in op het ontstaan van ziekten en waarom het zich juist op deze manier en deze plaats openbaart.

Door de kleine groep is het mogelijk de kennis van de Diepte Transformatie, met veel persoonlijke begeleiding, direct op jezelf toe te passen. Vanuit deze ervaringen is het zeker mogelijk om jouw kennis en kunde ook toe te passen voor anderen, bijvoorbeeld in een eigen praktijk.

Tijdens de training besteden we naast de theorie van de 5 Biologische Natuurwetten van Dr. Hamer vooral aandacht aan hoe we kunnen voorkomen ziek te worden of hoe we het ziekteproces aanmerkelijk kunnen verkorten.

Door onze ervaring met het anders kijken naar de werking van ons lichaam en onze ervaring met transformeren bieden we een uniek product waarbij bewustwording en eigen verantwoordelijkheid centraal staan.

Deze training bestaat uit 13 dagen.

Verdiepingstraining:

Tijdens de verdiepingstraining ga je aan de slag met Diepte Transformatie met de Germaanse Geneeskunde als routekaart. Zo leer je transformeren naar aanleiding van wat je voelt in jouw lichaam maar ook kun je op deze manier voorkomen dat je symptomen krijgt of ziek wordt.

Het lichaam reageert op wat jij denkt, voelt, meegemaakt hebt en hoe je daar mee omgegaan bent. Het is belangrijk om te kijken welke overlevingsmechanismen je hebt ontwikkeld, wat jouw patronen zijn geworden en welke angsten je in je leven hebt opgedaan.

Door dieper in te gaan op de theorie van de Germaanse Geneeskunde en deze als routekaart door jouw lichaam te gebruiken is de aanvulling van Diepte Transformatie een grote meerwaarde omdat alles wat je tegenkomt direct getransformeerd kan worden.

Door de extra theorie krijg je nog meer inzicht in processen, in oorzaak en gevolg van het leven leven.

Tijdens deze training ga je dus enorm met jezelf aan de slag, een grote verandering die jou ruimte geeft en inzicht in wie je bent, in jouw lichaam en in wat jouw lichaam nodig heeft.

Duur: 8 dagen

Leven volgens de Germaanse Geneeskunde:

Tijdens deze training begeleiden we je naar het zélf leven en anderen ondersteunen volgens het Germaanse Geneeskunde stappenplan, ondersteund door Diepte Transformatie.

Duur: 8 dagen

De Psyche & Transformeren:

De psyche is een studie op zich. Heel interessant maar er is zeker voorkennis van de Germaanse Geneeskunde nodig om deze te kunnen volgen. Daarom bieden wij deze training als laatste aan. Doordat je bij de eerder trainingen zelf veel van jouw angsten, overtuigingen, patronen, trauma’s en emoties hebt losgelaten zal deze opleiding een mooie afsluiting zijn omdat jouw inzichten in jezelf, de Germaanse Geneeskunde en Diepte Transformatie enorm zijn vergroot.

Duur 10 dagen

Alle trainingen van Erken je Inslag zijn inclusief

  • Cursusmateriaal
  • Volledige verzorging inclusief luxe lunches
  • Certificaat als bewijs van deelname

Trainingsdagen worden in overleg gepland
Jouw investering:

  • Basis jaartraining                                       € 3500,=
  • Verdiepingstraining                                   € 2200,=
  • Leven volgend de GG                                € 2200,=
  • Psyche                                                       € 2700,=

Bij inschrijving wordt een aanbetaling gedaan van €350,=.

Het restantbedrag kan ineens*, in 4 of in 8 termijnen. *Bij betaling van het bedrag in één keer ontvang je €150,= korting.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar annelies@erkenjeinslag.nl of naar noor@erkenjeinslag.nl.