Ervaringen

Testimonial training Erken je Inslag
Sinds ik de 5 Biologische Natuurwetten van Dr. Hamer heb leren kennen via deze training, begrijp ik voor het eerst van mijn leven het nut van ziek zijn. Ik had al niets met medicijnen en symptoombestrijding, mijn gevoel zei altijd al dat ik op zoek moest naar de oorzaak. En nu pas begrijp ik de werkelijke boodschappen van mijn lichaam, dat ziekte niet de oorzaak, maar juist het genezingsproces is. Best moeilijke materie, maar door Annelies heel begrijpelijk uitgelegd, de kwartjes vallen nog steeds elke dag. En als je dat dan begrijpt kun je nog een slag dieper gaan en (traumatische) gebeurtenissen meteen transformeren zodat je niet eens ziek hoeft te worden. En dat kan Noor dan weer als geen ander. Daarnaast is er met behulp van Noor heel wat ‘oude zooi’ opgeruimd tijdens de training, wat een bevrijding! De combinatie Annelies met de 5 Biologische Natuurwetten en Noor met het transformeren is uniek en goud waard. En eigenlijk zou gewoon iedereen deze inzichten moeten hebben. Ik heb al heel wat trainingen gevolgd in mijn leven, maar dit was met stip de meest waardevolle!  Bedankt Annelies en Noor!
Carla Flipsen

Testimonial training Erken je Inslag

Ik ben ontzettend blij dat ik de cursus “Erken je Inslag” ben gaan volgen. Wat tijdens de eerste cursusdag gezegd werd is echt waar: German New Medicine is niet de zoveelste alternatieve geneeswijze, het is een volledig andere, nieuwe manier van kijken naar en omgaan met ziektes en aandoeningen. Dit was voor mij echt een eye opener. Gaandeweg de cursus is het voor mij steeds logischer gaan worden en ik weet nu al dat ik nog lang niet ben uitgeleerd hierover!!

En wat minstens zoveel indruk op mij gemaakt heeft is hoe naadloos op deze manier het benaderen van een ziekte overgaat in het transformeren van oude, vaak diep weggestopte, pijn en trauma’s.

Door deze cursus te gaan volgen is mijn manier van denken en leven volledig gaan veranderen. Dat proces is nog steeds gaande en daar ben ik enorm dankbaar voor.

Anjo Adriani

Testimonial 2daagse workshop:

5 mei 2022

In april 2022 besloot ik om de workshop ‘Erken je inslag’ te volgen bij Noor en Annelies. Wat een goed besluit. Ik ben namelijk mijn leven lang angstig geweest. Periodiek zelfs in een dusdanige mate dat het behoorlijk lastig en beperkend was. De laatste 2 jaren kon ik de angst niet meer ontvluchten omdat ze steeds heftiger werd. Ze werd met name gevoed door privé omstandigheden en de maatregelen rondom de C-crisis.

Daarnaast is mijn spijsvertering in meerdere opzichten regelmatig moeizaam geweest. Vooral de laatste jaren werd ik behoorlijk geplaagd door buikpijn. Ondanks het feit dat ik zeer gezond leef qua voeding en beweging bleef de buikpijn. Ik weet dat er een emotionele psychische grondslag kan zijn voor fysieke problemen. Mijn ‘bang zijn’ zal daar zeker aan bijgedragen hebben. Ik kon echter niet de vinger aan de pols krijgen. Inmiddels spreek ik in verleden tijd want mijn buikpijn is sinds kort helemaal verdwenen.

Een mooie start van de vermindering van mijn bangigheid ervoer ik direct na de aanmelding van de workshop. Binnen enkele dagen had ik beduidend minder last van specifieke angstgevoelens en/of kon ik er beter mee overweg. Wat een opluchting, dat gaf mij moed. Noor vertelde mij dat de aanmelding al positieve energieën in werking zet. Wonderlijk en ik kan het alleen maar beamen.

De workshop heeft mij in ieder geval gebracht dat mijn angsten nog steeds weg zijn. Als er toch onverhoopt een beginnend angstig gevoel ontstaat dan kan ik dat, door het te erkennen met een specifieke zin, stoppen. Daarnaast heeft de uitgebreide uitleg van de vijf biologische wetten van Dr. Geerd Hamer mij veel meer vertrouwen gegeven in het waarom van de klachten en het genezend vermogen van mijn lichaam.

Natuurlijk heeft Noor daar met haar speciale talenten aan meegewerkt en heeft de wijsheid van Annelies ook haar vruchten afgeworpen. Tot slot wil ik aangeven dat door de workshop en de professionele liefdevolle aanpak van Noor en Annelies mijn (zelf)vertrouwen een flinke boost heeft gekregen.

Je raad het dus al: Ik vind het volgen van deze workshop een echte aanrader als je zit met bepaalde emotionele en/of fysieke klachten. Het is de investering waard.

Liefs, Claire

Testimonial 2-daagse Erken je inslag

Lieve Eleonora en Annelies, 

Mijn deelname aan deze 2 daagse op 12 en 13 mei 2022 was verlopen op een manier die ik niet had kunnen verzinnen. 

Nooit had ik kunnen vermoeden van wat er bij mij aan inzicht naar buiten mocht komen en geheeld mocht worden. 

Er was geen inhouden meer aan en dingen die ik al jaren “ingeslikt” had mochten nu door mij gezien en erkend worden. 

De begeleiding van beiden, Eleonora en Annelies gaven mij het gevoel van veiligheid, warmte en betrokkenheid, wat dit mogelijk heeft gemaakt. 

Dank jullie beiden dat ik dit zo heb mogen ervaren. 

Marianne

Tweedaagse Erken je Inslag

Paar weken geleden twee daagse workshop erkenjeinslag  gehad bij Eleonora en Annelies

Mijn ervaring van deze dagen waren zeker de moeite waard!

Het heeft mij heel veel gebracht. Inzichten in wat mijn lichaam.

Mij vertelt en hoe je op een andere manier kan kijken  en voelen .

Inzichten in shocks en daarmee aan de slag te gaan.

Samen met deze dames.

Ik voelde mij op mijn gemak en er was ruimte  en veiligheid om te huilen en te lachen en los te laten.

Je word in de watten gelegd en er is veel begrip.

Ik kijk nu heel anders naar mijn lichaam en ik sta anders in het leven in “mijn leven”. .

De 2e dag was het voor mij nog heftiger .

Maar nodig! 

Nu weken later pluk ik er nog steeds de vruchten van.

Ik voel meer rust en ik kan weer leven in plaats van overleven.

En LIEFDE voor mijzelf kan voelen wat ik echt nooit heb kunnen voelen

Als jij verandering voor jezelf zou willen en de moed mag en kan vinden dan zeg ik DOEN ! 

Ga er zonder verwachting  in en ervaar … wat je deze dagen leert en mag los laten … 

Ieder mens is UNIEK dus ook jij ❤️

Liefs van een anonieme cursist